Vaterpolo Klub Osijek

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • green color
  • blue color

Osvrt na Kup Hrvatske za Nade

nade_rijeka_2011

 

 

 

 

 

 

O rezultatima već sve znate, ovdje ćemo se malo osvrnuti na neke druge stvari i pohvaliti naše Nade za rezultate u Rijeci na netom završenom Kup Hrvatske za ovu kategoriju.

 

 

Poznati su Vam već svima vjerujem uvijeti u kojima naši igrači treniraju....nedostatak termina, odlasci u Bizovac, gužva na bazenima zbog velikog broja igrača, a male vodne površine, kasni termini, itd. Unatoč svim tim nepogodnostima, naše Nade odigrale su turnir u Rijeci i završile na 8. mjestu! Momci su bili dobri i ugodno iznenadili svoje trenere. I to ne samo u vodi i rezultatski, već i svojim ponašanjem van bazena.

 

Većini naših igrača ovo je bio prvi susret sa "pravim bazenom", semaforom, sucima...prve službene utakmice. Prvi dio turnira odigrali su u bazenu pod balonom, a plasmanom među osam najboljih prebacili su se u novi, prekrasan bazen na Kantridi, što je dodatno impresioniralo naše igrače.

 

U Skupini smo igrali protiv dva prvoligaša i prošli dalje. Sa veseljem su se tih dana pratile vijesti o uspjesima naših najmlađih igrača. I to ne samo u Osijeku, već i u Francuskoj gdje su naši stariji igrači bili na međunarodnom turniru. Između svake utakmice "odlazilo" se na interent i provjeravalo kako su naše Nade igrale. Navijalo se za njih i veselilo svakom njihovom uspjehu!

 

Zbog velikog interesa za vrijeme trajanja turnira došlo je i do prekida rada stranice kluba. Naime, zbog velikog interesa stranice su "pojele" promet, i tako prouzročile problem na serveru koji je zbog preopterećenosti morao na kratko zabraniti nam rad!

Zahvaljujemo se pojedinim roditeljima koji su našoj ekipi bili velika podrška i uvijek od pomoći. Posebna zahvala ide gospodinu Mrši, našem vozaču, čovjeku zaduženom za prijenose sa terena. Bio je podrška u svakom smislu.

Ovaj rezultat svakako je i odraz kvalitetno odrađenih priprema u Kikindi, gdje se osim treniranja i uigravanja obavljao i proces povezivanja ekipe u i van bazena.

Posebno pohvaljujemo trenere ove ekipe: prvog trenera Sinišu Kresovića i njegovog pomoćnika i desnu ruku Juricu Lovrinčevića.

 

Podsjetimo ovdje tko su bili članovi Nada VK Kruna-Osijek na Završnici Kupa Hrvatske u Rijeci 2011. godine:

Domagoj Marton, Luka Kovačić, Jakob Grgec, Đuro Seman, Luka Marjanović, Luka Valentić, Antonio Hodonji, Vinko Zulim-Marjanović, David Mijić, Zvonimir Marojević, Luka Perak, Frane Šabić, Toni Hunjadi, Oliver Tomić i Niko Tomić.

nade_rijeka_2011